Omalogosta lattiateipit ja lattiamerkinnät

Lattiaan laitettavalla teipillä on hieman erilaiset odotusarvot kuin tavallisella mainosteipillä. Ensinnäkin sen pitää kestää paremmn kuluma ja toisaalta sen pitää olla sellainen, että siihen ei liukastu.

Teippi on laminoitu ja polyesteria. Mainosteippaamo Omalogo voi toimittaa kuvallisia lattiateippejä ja erilaisia lattiaopasteita tarpeen mukaan muotoon leikattuna ja asennettuna paikoilleen. Näin viruskautena vältämme kättelyä ja toivomme asennusvaiheessakin 1-2m etäisyyttä asentajaan, varmuuden vuoksi.

Poikkeustilan aikakausi

Emme voi olla 100% varma aukiolostamme näissä olosuhteissa edes ensi viikon suhteen, joten jos tarvitset autoteippausta, ikkunateippausta tai lattiateippausta, ole ajoissa yhteyksissä. Teemme parhaamme voidaksemme palvella teitä katkeamatta tulevien kuukausien aikana.

Voimme tehdä myös valmiiksi teippejä itseasennukseen, jos haluatte itse laittaa teipit ja tarrat paikoilleen. Yllä kuva Espoon Ison Omenan uuden suutarin teipeistä.

Muuta saty safe eli pysy terveenä ja mikäli teippaustarpeita ilmenee, tai tarvitset vaatteet logoilla – ota yhteyttä mainosteippaamo Omalogoon!